Последният ред в черното тефтерче на Джордж Клуни е запълнен с телефонния номер на Стейси Кейблър. Около връзката им имаше доста слухове – заедно ли са, или не, но през есента двамата съвсем открито започнаха да се появяват на светски събития заедно. Това сложи край на жълтите клюки и начало на нова любовна връзка за чаровния доктор Рос. Стейси е на 31 години, актриса, модел и бивша кечистка, но засега дори тя не е успяла да го тръшне и да го завлече до олтара. Освен Джордж всички можеха да разгледат в подробности спортното й тяло в голата й фотосесия, за списание „Maxim”.

Но да надникнем и към другите завоевания на Клуни, записани в черното му тефтерче.

Преди кечистката Джордж се забиваше с италианския модел Елизабет Каналис. Малко след като се разделиха, тя също позира гола, и то с благотворителна цел – в кампания на организацията за защита на животните ПЕТА. Какво ли им прави Клуни, че да се разсъбличат масово тези девойки?


По-назад в тефтерчето е Сара Ларсън – никому неизвестна сервитьорка в клуб в Лас Вегас, докато не срещна актьора през 2007.



През 2002 Клуни имаше двугодишен романс с Криста Ален, преди това романтични увлечения с Рене Зелуегър, Салма Хайек, Кoртни Кокс, Луси Лиу.



През 1989 го закова актрисата Талия Балсам и Клуни сложи смокинг и папийонка, за да каже своето заветно „Да”. Бракът им продължи цели 4 години, но не беше от най-щастливите. В този период Клуни получаваше малки, епизодични роли и съвсем нямаше славата на сегашния актьор.

След развода Джордж получи прозвището „вечния ерген” – излизаше от една връзка и влизаше в нова. Жените въздишаха по светлите му очи и чаровно побеляващите слепоочия, а черното му тефтерче ставаше доста дебело.

Дали с новата година ще отвори нова страница или ще изхвърли гордостта на всеки ерген на боклука - малкото черно тефтерче с телефонни номера на жени, само времето ще покаже.