Специален брой на списание ELLE, посветен на знаменитостите, излиза на пазара. Горещото издание разкрива истинските лица на звездите – лични впечатления на екипа от интервюта и снимки. С този брой списание номер едно в света на модата иска да покаже на читателите си, че и звездите са хора като всички останали и те имат своите добри и лоши дни, приятни и неприятни черти на характера. В списъка са певиците Анелия, Мария Илиева, Лили Иванова, Райна и Ирина Флорин, водещата Мария Игнатова, актьорите Яна Маринова, Теодора Духовникова, Юлиан Вергов и Камен Донев, футболистът Димитър Бербатов, спортистът Йордан Йовчев, музикантите Васко Василев и Дидо от Д2 и др. Истини се разкриват и за турските звезди Къванч Татлъту, Фахрие Евджен, Бура Гюлсой, Сонгюл Йоден и Нихат Одабашъ.

Списание ELLE представя още любопитни факти около турнетата на световните музиканти, известни със своите необичайни капризи.

Непознати страни от характера на Дейвид Бекъм също са на фокус в новия брой, който е и първият в историята на списанието с мъж на корица. Наистина ли е толкова скромен и срамежлив, колкото твърди, защо той приготвя закуска на децата и какво мисли на модата на съпругата си Виктория Бекъм – отговорите са в искрено интервю с най-харесвания футболист от жените в новия брой на ELLE.

И още - доказателство, че Гуинет Полтроу, Анджелина Джоли и още четири звезди са избирали половинките си така, че визуално да са копия на бащите им, защо и мъжете започнаха да си скубят веждите и трябва ли да има ограничения за силния пол по отношение на козметиката и разкрасителните процедури, секс теория за нежния пол, специален репортаж от Speed dating и модерният хранителен режим – Евродиета.

Новият брой на списание ELLE излиза на пазара на 20 юли!