Интересен, свеж и полезен. Така потребителите определят новия продукт от голямото семейство на bTV Media Group, сайтът за жената LadyZone.bg.

Отличен” е най-често срещаното определение за LadyZone.bg, сочат резултатите от анкетата, проведена през първите седмици след раждането му.

49.88% от участвалите в запитването потребители харесват всички материали, публикувани в сайта, посочват като голям плюс свежия дизайн и нямат забележки към продукта.

Новата, разнообразна и полезна информация, която предоставя LadyZone.bg, вече го е превърнала в любим за 22.54 на сто от анкетираните.

Други 18% пък споделят, че вече са фенове на продукта заради забавния стил на статиите.

Симпатичният дизайн на LadyZone.bg и лесният и бърз начин за намиране на конкретни материали са нещата, които също са привлекли вниманието на голям брой интернет потребители.

Сред плюсовете на проекта, посочени от читателите, са и блогът на журналиста на bTV Мира Баджева и калкулаторите, които изчисляват индекса на теглото и идеалните килограми за всеки човек, необходимите му часове за сън в денонощието, оптималния прием на калории и разходите му за цигари.

LadyZone.bg става все по-любим и във Facebook. Само за седмица сайтът събра почти 6 000 фенoве в социалната мрежа.

Екипът на LadyZone.bg благодари на читателите си за високата оценка и обещава да продължава да работи усилено, за да оправдае доверието им и занапред!