ИГРАТА ПРИКЛЮЧИ! Виж победителите >>

В разгара на лятото LadyZone и Avon стартират забавна игра, която ще те залепи пред компютъра в търсене на нашите разкрасителни награди, които можеш да спечелиш. Всичко, което трябва да направиш, е да ни следиш през седмицата и да намираш разпръснатите из статиите ни продукти на Avon – нищо сложно, нали? А знаем, че жените са готови на всичко, за да бъдат красиви и неустоими.

Всяка седмица (от общо 3) ще ти предлагаме по една визия на жена в различни ситуации с липсващи три елемента – продукти на AVON, които са и конкретните награди.

Твоята цел е в рамките на тези седем дни да събереш трите елемента – само така ще можеш да участваш в седмичната томбола за наградите.

Как да ги намериш ли? Всеки понеделник, сряда и петък ще се появява по един нов елемент от търсените. Към него ще има бутон, който ще те отведе на страница с актуалната за седмицата визия. Когато влезеш в профила си, елементът, който си открил ще се появи на визията. Не забравяй, че всеки елемент ще трябва да намериш сам/а – те ще са разпръснати в статии в LadyZone.bg.

Предварително можеш да видиш какви елементи трябва да търсиш и съответно какви награди ще спечелиш, ако участваш и имаш малко късмет.

Най-хубавото е, че можеш да участваш и да търсиш елементите и през трите седмици. Победителите ще бъдет съобщавани в понеделника на седващата седмица (съответно 5,12,19 август 2013) ето тук.

Пълните условия можеш да прочетеш в специалната секция на играта.

Готов/а ли си за лято с награди?