Тотално разбихме твърдението, че жените вманиачено броят калориите на всяка хапка. Доказват го резултатите от последната ни анкета. На въпроса „Броите ли калориите в храната си?” 37,13% отговарят, че си хапват всичко без притеснения. Може би една от причините е, че никак не можем да бъдем сигурни коя храна колко калории съдържа. Това са съмненията на 30,65% от вас. И все пак не си мислете, че няма хора, които внимателно следят колко калории приемат. Такива са 18,85% от гласувалите. Освен калориите, те стриктно следят и грамажа на храните си.

Но дори и те не се интересуват колко калорично е млякото, когато става дума за... мляко за тяло. Това е най-предпочитаният продукт за пролетна грижа. Задължително използват мляко за тяло със слънцезащитен фактор 24,15% от гласувалите в анкетата от рубрика „Красота”. Подкрепяйки тази процедура, напомняме, че и срамежливо надничащото зад облаци слънце може да бъде опасно. Почти равни са резултатите на млякото и лосиона. Него използват 22,97%. От слънчевите лъчи не се страхуват 20,62%. За тях летните грижи за кожата са по-скоро шега, отколкото нещо, за което трябва да мислят.

И докато си мечтаем за хубава кожа, която не се поддава на влиянието на слънцето, защо да не помечтаем и за милионите на Сиана от сериала „Стъклен дом”. Правят го цели 60,77% от гласувалите в анкетата в рубрика Лица. Почти вярно се оказва твърдението, че с пари може всичко да се купи. Вярно – но не съвсем. Дори с милиони не можем да си купим смелостта на Мел Гибсън от „Смело сърце”. Затова нея искат да имат 16,92% от вас. Третото място е за плитката на Анджелина Джоли от филма „Лара Крофт”. Дълга, черна и лъскава – как да не мечтаеш за такъв разкош?!

Но дори и безкрайно оачрователна, на Лара Крофт й се налагаше да послъгва своя партньор, за да постигне целта си. Ние (32,73%) пък лъжем най-често за цената на последната купена дреха, както и за килограмите си (26,41%). Възрастта заема последното място в призовата тройка на най-честите лъжи. Не забравяйте все пак, че ако имате брат близнак, няма как той да е на 30, а вие на 25.

С усмивка:
LadyZone.bg