Хайди със сигурност обича да се фука с тялото си. 10 дни след като показа изгорялото си от слънцето дупе в социалните мрежи Twitter и Instagram, 40-годишният супермодел сподели друга секси снимка - този път без горнище на плажа. Облечена с бикини в черно и бяло, Хайди използва пясъка и мидичките, за да изрисува усмихнато личице върху плоския си корем. Под снимката тя написа „Smile” (в превод: „Усмихнете се”)

Майка на 4 деца, на германката голотата никога не й е била чужда. През декември 2012 г. отново беше качила своя topless снимка от плажа в Twitter. Тя често споделя снимки и от ранната си кариера, включително секси фотосесии за Victoria's Secret и изданията Sports Illustrated Swimsuit.

Хайди Клум на подиума на Victoria's Secret Fashion Show през 2001 г., Снимка: Getty Images/Guliver Photos
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

В интервю за списание Tatler, Хайди разказва, че семейството й никога не е имало проблем с голотата. „Все още виждам родителите си голи. Имам предвид, не че сме хипита и се разхождаме голи непрекъснато, но когато случайно вляза в стаята и се преобличат или излизат от банята, никой не пищи „О, Господи, затвори вратата!”

Докато още е омъжена за Seal, блондинката споделя, че децата й (Лени, Хенри, Джоан и Лу) „виждат родителите си голи непрекъснато. Ние не се срамуваме.”

Хайди Клум на подиума на Victoria's Secret Fashion Show през 2008 г., Снимка: Getty Images/Guliver Photos
Снимка: Getty Images/Guliver Photos