Международната модна компания H & M, Hennes & Mauritz AB, откри два нови магазина в Mall of Sofia на бул. „Александър Стамболийски” 101. За първи път от стъпването си на българския пазар H&M избира една и съща локация за два отделни магазина, като единият ще предлага изцяло детскa мода, а вторият – колекции за мъже, жени и младежи.

„Щастливи сме да разширим присъствието си в София и с това да разнообразим предложенията си за цялото семейство. В Mall of Sofia е разположен нашият първи магазин, посветен изцяло на детската мода – колекция, която е намерила своето достойно място в портфолиото на H&M. Убедени сме, че тези два магазина бързо ще добият популярност сред посетителите на този прекрасен шопинг център”, сподели Доминик Фантачино, регионален мениджър на H&M за България.

За първи път у нас в H&M Mall of Sofia ще се предлага мъжката колекция H&M Men Trend. Сред първите клиенти, които се насладиха на актуалните модели от колекцията, бе и Мартен Роберто.

Телевизионният водещ се спря на ключови модели от тренд колекцията на шведския бранд, които идеално подхождат на личния му стил. Напълно в духа на марката, пролетната колекция на H&M включва смели модели в ярки цветове, спортни кройки и небрежно градско излъчване, подходящи за всеки мъж с интерес към модата.

Вторият магазин, посветен изцяло на детската мода, ще предлага дрехи за бебета и деца до 13 години. Детските дрехи са модерни, удобни и тествани с грижа, за да се гарантира, че всичко отговаря на строгите международни изисквания за качество, безопасност и устойчивост.



Двата магазина H&M в Mall of Sofia заемат обща площ от 2 200 кв. м. Детският магазин се намира на етаж 1, а вторият е разположен на два етажа. С успешните откривания магазините на H&M в България стават 10, като 6 от тях се намират в София.