Откакто медиите разкриха връзката на Григор Димитров и Мария Шарапова, нашето момче е следено изкъсо от фотографите. Докато гаджето му, 26-годишната руска тенисистка, празнуваше 1 година от излизането на пазара на линията си бонбони Sugarpova и представяше съвсем нова колекция аксесоари със същото име, Гришата беше изловен от папараци да се забавлява с приятели из улиците на Ню Йорк.



Датата на представянето на продуктите Sugarpova е 20 август. Същата е и датата, на която фотографи уловили първата ракета на мъжкия ни тенис да се вози в рикша с няколко негови приятели. Не знаем обаче в колко часа са направени снимките и дали Гришата е бил до Мария по време на представянето и раздаването на автографи на фенове.

Основният повод двамата да са в Голямата ябълка е провеждането на един от четирите турнира от Големия шлем. Рано сутринта стана ясно, че Маша няма да вземе участие в US Open заради контузия, но ние пък ще стискаме палци за нашето момче, което междувременно в понеделник се изкачи с една позиция в световната ранглиста и вече е 28.