.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Графити истории - On!*

| преди 6 години
Графити истории - On!*
Снимка: Thinkstock/ Guliver Photos
Какво сте планирали за 16, 17 и 18 септември? Още нищо? Ето нещо интересно: първият международен графити фестивал у нас.
Какво сте планирали за 16, 17 и 18 септември? Още нищо? Ето нещо интересно:  първият международен графити фестивал у нас - On!Fest.

Той ще се случи в Интер Експо Център, София и специални гости на изданието ще са двама от най-добрите графити артисти от екипа Molotow, чиито имена засега се пазят в тайна. Знаем обаче, че те ще изрисуват стените на Експо центъра и ще посъветват младите артисти в България по темата „Графити културата”

Нещо повече - предварително ще бъде организиран конкурс, който ще определи графити художниците от България, които ще участват на фестивала. Само осем човека от регистрираните ще бъдат избрани от българско жури, а за още двама души ще се гласува на фейсбук страницата на ON! Fest, съобщава БГНЕС.

Онлайн конкурсът ще започне от 2 август и ще продължи до 30 август. Всеки, който иска да участва в него може да се регистрира на: www.onfest.bg/graffiti/ или на RUSH.bg. Там те ще намерят и повече информация за кастинга.

Темата на конкурса, който ще се проведе на самия фестивал ще бъде – "София". Най-талантливите български графити артисти, заедно с чуждестранните гости, ще рисуват на площ от 350 кв. м.

Част от графити зоната на ON! Fest ще бъдат и уъркшопи за начинаещи и напреднали, които ще водят двама от най-изявените графити артисти – Goat и Ster. Всички желаещи да участват в уъркшоп по време на ON! Fest, могат да се запишат онлайн (няколко дни преди фестивала) или директно в Rush street life store. Разбира се, накрая ще има батъл и най-добрите ще спечелят награди от спонсора на зоната Molotow.

Младежкият фестивал ON! Fest съчетава на едно място не само графити, но и съвременна музика, танцови състезания, скейтборд, японска култура, beatbox, представяне на най-нови IT технологии и турнири по компютърни игри, демонстрации, уъркшопи, семинари, музикални и танцови състезания, различни лекции и дискусии.

* on - англ. ез. - в случая обратното на off - включено, работи

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пролетното почистване е?