Ако гаджето ви изненада с годежен пръстен и не иска да ви каже колко струва, защото не е редно да знаете цената на подаръка, то това правило съвсем не важи за звездите. При тях максимата гласи - колкото по-скъп, толкова по-добре, и колкото повече хора разберат колко струва - толкова още по-добре! Направили сме селекция от 15 годежни пръстена, които смайват с красотата и цената си. Вижте кои са пръстчетата, които имат честта да ги носят!

Бионсе - 5 млн. долара
Джей Зи винаги е бил екстравагантен, но в решението си за това какъв годежен пръстен да подари на Бионсе, направо ни учуди. Стойността на изящното 18-каратово диамантено бижу е над 5 милиона долара. На толкова го оценява бижутерът, изработил го - Lorraine Schwartz.


Парис Хилтън - 4,7 млн. долара
През май 2005 година, богатата наследница на хотелски вериги Парис Хилтън получи умопомрачително огромно бижу за пръста си. Не че си няма, ама, просто така, да допълни колекцията й. Гръцкият богаташ Парис Лацис я зарадва с 24-каратов диамантен пръстен за скромната сума от 4.7 млн. долара. И тъй като Парис очевидно се е оплаквала, че й тежи, Лацис й взел алтернативен пръстен на годежния - халка на Cartier.


Ким Кардашян - 2 млн. долара
Макар и просъществувал едва 75 дни, бракът между Ким и Крис Хъмфрис започна доста добре. Като за начало Крис не хабеше никакви средства за любимата си - 2 милиона долара за 20,5-каратовия диамантен годежен пръстен. По-интересното е, че на Ким пръстенът много и харесал и това била причината в предбрачното споразумение на двойката да е било вписано, че тя ще задържи пръстена, но ще си го плати на реалната цена, в случай, че двамата се разделят. Очевидно и така е станало.


Кейти Холмс - 1,5 млн. долара
Кейти е истинска щастливка - Том Круз не стига, че й предлага брак на върха на Айфеловата кула в Париж през 2005 година, но и изважда от джоба си красив 6-каратов пръстен. Формата му е овална, а диамантът е обграден от платина и розово злато.


Хайди Клум - 1,5 млн. долара
Красавицата и Звяра, както ги наричаха, вече официално не са семейство, но това не попречи на Сийл да предложи брак на Хайди Клум точно на Бъдни вечер през 2004 година. За повода той се беше подготвил с 10-каратов жълт диамант. Ето на това предложение Хайди не е могла да откаже!

Очаквайте продължение...