Лятната треска ни разтресе. Болни сме почти от началото на пролетта. Диагнозата е ясна – нетърпимо изгарящо желание за слънце, лъчи, плаж и море. Симптомите – трескави приготовления като купуване на бански, плажни кърпи, слънцезащитни продукти, планиране на почивката, избиране на мястото и… разбира се, нека не забравяме грижата за външния вид.

И в тази връзка нашият форум, макар и още миришещ на бебе, събра за изключително малко време изключително много ваши мнения, препоръки и лични съвети за женската красота.

Малко преди началото на отпуската и преди да си покажем голите крачета, най-актуалната тема безспорно е досадният и упорит целулит. От липса на предложения за борба с „портокаловата кожа” изобщо не се оплакваме. Ето и едно от тях: пилинг с утайка от кафе, поднесено  ни от  Ванче.

„Идеалният вариант за акция срещу целулита - като допълнение към диетата и редовните тренировки, разбира се, мога да ви препоръчам обтриване на тялото преди душ с утайка от кафе. Звучи малко шантаво, но действа!”

Още по темата за кафето, целулита, красотата, сладките приказки и раздумки, и още много други, можете да откриете в нашия форум. Заповядайте!