Феновете на Бионсе заявиха по доста шантав начин, че не желаят любимката им да присъства на сватбата на Кание Уест и Ким Кардашиян!

Видяхте ли първите снимки на Ким и малката Норт Уест>>>

Преди няколко дни на сайта Change.org, в който различни каузи събират подкрепа от хора по света, се появи петиция, озаглавена "Бионсе не може да присъства на сватбата на Ким Кардашиян". Петицията е създадена от мъж с името Джон Бари, който обяснява мотивите си така:

"Както може би знаете, Ким Кардашиян и Кание Уест, за съжаление, са в центъра на вниманието на медиите с "годежа“ си. Ким Кардашиян и противното й семейство са известни с това, че се сдобиха със слава, правейки абсолютно нищо… Сега ние трябва да направим всичко по силите си, за да направим така, че Бионсе да не посети тази жалка сватба, имайки предвид, че съпругът й Jay Z и Кание са най-добри приятели и той най-вероятно ще пожелае и двамата да присъстват."

Бионсе и Jay Z бяха първите, които посетиха Ким след раждането на Норт Уест>>>

В петицията са изброени няколко очтиви извинения, които Бионсе може да използва, за да се измъкне от сватбата. Джон Бари предлага на Би да се оправдае с настоящото си турне – The Mrs. Carter Show, да излъже, че Блу Айви – дъщерята на Бионсе и Jay Z, е болна или просто да каже, че има по-смислени неща за правене.

 

Ким възнамерява да смени фамилията си след сватбата>>>

До събота петицията бе събрала ад 300 подписа в своя подкрепа. В крайна сметка създателят й я свали от сайта, обяснявайки, че всичко е било просто шега.

"Беше шега, не ми пука дали Бионсе ще ходи или не, тя е възрастна жена", публикува Бари.