Специален коледен концерт е изненадата на тазгодишния Благотворителен базар на Международен женски клуб – София. Базарът ще се проведе на 4 декември в Inter Expo Center, а в концерта ще вземат участие Орлин Павлов, суинг триото Sentimental Swingers, победителката в X-Factor Християна Лоизу и фламенко бандата Del Padre.

Големият коледен концерт ще бъде акцентът на външния коледен пазар, който тази година ще изнесе част от Благотворителния базар извън залите на IEC. Концертът ще започне в 17 часа, а негов водещ ще бъде Наско от БГ радио. Всички посетители на базара ще имат свободен достъп до концерта – не се изисква закупуване на допълнителни билети.

За посетителите с дарителски билети от 40 лв. е предвидена и специална церемония с официалните гости на събитието. Тя ще започне в 10 часа, а за атмосферата й ще се погрижат Софийският духов оркестър и оперната певица Петя Стоева. Официални гости ще бъдат Илиана Раева, президент на Българската федерация по художествена гимнастика, българският национален отбор по художествена гимнастика, който донесе на България бронзов медал от Олимпийските игри в Рио, и треньорката на отбора – Ина Ананиева.

Двадесет и второто издание на ежегодния Благотворителен базар, организиран от Международен женски клуб – София, тази година е с удължено работно време от 10:30 до 19 часа.

Посетителите ще имат целия ден на разположение, за да преживеят емоцията на повече от 60 държави. На техните щандове те ще намерят подаръци, дрехи, произведения на изкуството, ръчно изработени сувенири, козметика, местни храни и напитки. Всички средства, събрани по време на базара, са за благотворителната организация на Международен женски клуб – София, която всяка година подкрепя повече от 20 различни благотворителни каузи и организации. 

Повече за Международен женски клуб – София: http://www.iwc-sofia.org

Билети за събитието: http://www.ticketportal.bg/podujatie_search.asp?id=43948&lang=BG

Освен обикновените билети (на цена 2 лв. за ученици и пенсионери, 4 лв. за всички останали и безплатни за деца до 10-годишна възраст), вече има и специални билети дарения, които са на цена от 40 лв. и включват ранен вход за Базара в 9 часа и присъствие на церемония с официалните гости на събитието, бърз достъп навсякъде, чаша шампанско и специални подаръци.