Ема Ферер – това име може би не говори нищо на никого... засега. Лицето, което стои зад името обаче може и да ви се стори познато. Ема е внучка на холивудската легенда Одри Хепбърн и спокойно можем да заявим, че хубавицата е одрала кожата и излъчването на баба си.

Снимка: Michael Avedon/Harper's BAZAAR



20-годишната красавица дебютира на корицата на модно списание в септемврийския брой на Harper’s Bazaar. Това е и първата фотосесия за списание, която Ема заснема. Автор на снимките е фотографът Майкъл Аведон – внук на Ричард Аведон, за когото Одри Хепбърн е била голямата муза.

Цялата фотосесия можете да разгледате тук>>>

Ема не познава баба си. Ражда се година след смъртта на кинолегендата, но животът й неизбежно е белязан от спомена за Одри, който семейството й пази, както и целият свят.

Одри Хепбърн Снимка: Getty Images/Guliver Photos



В интервюто за изданието Ема споделя: "Спомням си, че когато видях една нейна снимка, на която скача на трамплин, си помислих, че прилича на приятел, когото бих искала да можех да имам."

Ема е студент в Художествената академия във Флоренция, където се запознава и с настоящия си приятел – 27-годишния Ричард, който й е преподавал в Академията. Двамата скоро ще се преместят в Ню Йорк, където Ема ще продължи обучението си.