Добре огледайте този голям пирон.

С него ще заковаваме всяка една статия, която сте отличили с НАЙ – най-четена, най-коментирана, най-харесвана. Чукът разбира се е виртуален, но всъщност всяко прочитане, всеки клик с мишката, всеки коментар, оставен под статията, са своеобразни удари върху пирона.

През 2012 година вие четохте най-много за… диетите и спорта. Златен медал и първо място в класацията за най-много посещения, получава статията Съвети за стегнат корем – 38914 посещения, 168 харесвания, 7 коментара. Възможността да отслабнете за 2 месеца с 10 кг, както е направила Бритни Спиърс под ръководството на диетоложката й Енджи Касабие, също ви се стори съблазнителна. Цели 210 слънчица огряха статията „6-те най-полезни храни за жените” (дано наистина се окажат полезни и здравословни и за вас).

Забиваме втори пирон и старателно облизваме пръстите си след статията Шоколадова торта без брашно, прочетена 33 449 пъти, харесана 304 пъти. А от всички коментари под нея, най-много ни стоплихте сърчицата с този "...да, фрашкано е с калории, направих си труда да ги сметна и числото е изумително... но, тортата е великолепна, ако имаше и име, щеше да е супер! невероятна е! а в малки количества наистина е достойна за ценители!"

Шоколад, шоколад, но… от всичко най-много искате да сте красиви. Разкрасихме ви с Горещи прически за топлото време (30 000 посещения), Кажете ”не” на черните точки (21 990 посещения) и Не изхвърляйте пакетчетата чай, защото… (20 965 посещения).

Красота определено беше една от най-четените рубрики през изминаващата година. Най-харесвана статия, с 422 усмихнати слънчица, е Маникюр като от корица на… вестник. Под нея сте развързали най-много езиците си – с 35 коментара, в които сте споделили как се е получил вашият маникюр и сте давали съвети на приятелки как да се получи и при тях.

През годината LadyZone ви срещна с много и различни Лица – някои от тях съвсем нови за екрана, подиума и сцената, други, натрупали както дълъг стаж, така и много любов в сърцата на хората. Звездата на 2011 на сайта ни беше Радина Кърджилова: Харесвам естествената красота – 20 174 посещения, 277 харесвания. Най-коментирано беше мнението на Петя Кирилова – Грейди, което тя сподели в статията Лесно е човек да роди дете, трудно е да бъде добър родител, както и интервюто с Вики от „Мастило” - Вики : Обичам миризмата на книги, обожавам да чета.

Като едни истински жени нямаше как да не споделим и интимните си тайни. 19538 потребители раздуха отговора на въпроса Какво кара мъжете да се влюбят? Е, открихте ли го? Хареса ви (79 слънчица) да научавате кога точно той флиртува с теб. Но търсенето на идеалния мъж предизвика истински водопад от съвети и напътствия.

Нали сме си жени и обичаме сладичко - Двойно шоколадови златни кексчета се оказаха най-харесани с 53 усмихнати слънчица, а как се прави таратор на калинки вече знаят 8226 от вас.


И като заговорихме за домакинство, се оказа, че всички обичаме да сме практични и разумни. На 12529 човека разкрихме тайната – защо да не изхвърлят стария чорапогащник. Експериментите ни от типа истина или лъжа наистина ви харесаха. Прочетохте, изпробвахте и коментирахте може ли да се обели глава чесън за 10 секунди?

Понякога обаче не ви се чете – предпочитате да разглеждате снимки и да релаксирате. И тук истината блесна, за да ни посочи какво най-много ви интересува. За 2011 година това бяха Пролетните тенденции за булчински рокли 2011. Потриваме доволно ръце и догодина чакаме да ни поканите на тържествата.

Ръбриката ни сРъчно все още е бебе, направило малко стъпчици, но определено ви радва. Как да си направят великденски яйца с декупаж със салфетка и белтък научиха 10604 човека, а крайният резултат от декорирането на дръжките на лъжичките и виличките фимо се хареса от 78 човека и коментира от 14.

Какъвто и да е животът, професията или социалният ни статус, животът на звездите си остава любопитка за всички нас. Кейт – съпругата на принц Уилям, и всичко, свързано с нея, беше събитието и темата на 2011. Как живеят принцесите и какво не е позволено на Кейт поискаха да разберат 10353 от вас. 109 харесаха бляскави факти за Кейт и сватбена нейната рокля. Тук отново се намесват сватбените рокли… хм… :) На кого ще викаме горчиво скоро?

Осем раждания, които потресоха света (9023 посещения) явно потресоха и вас. Екзотичната красота на цветето франджипани (6926 посещения ) пък харесаха 67 от вас. И в света на изкуството отново женското начало остана водещо - интересувахте сеЛъже ли ви той(4230), Иде ли нов „Сексът и градът (2983) и колко взривоопасна е комбинацията между скандинавския славей Таря Турунен и Пловдивската филхармония.

Е, пироните ни за 2011 свършиха. Но само ако знаете какво ви чака през 2012 :)