Според нас декемврийският брой на списание Vogue ще се окаже най-продавания. Не за друго,  а защото на корицата му гордо застава Анджелина Джоли.

Освен убисйтвените снимки, в списанието, което ще зарине вестникарските будки на 23 декември, 35-годишната актриса разказва какво е да отглеждаш 6 деца и интересна информация около последния й филм с Джони Деп „Туристът”.

Джоли говори за съпруга си – Брад Пит и за това, че за нея той е изключително секси. Тя твърди обаче, че се влюбва в него много повече, всеки път като го види обграден с 6-те им деца.

Разказва за единия й син Пакс, който се оказва много по-добър готвач от самата нея и за Мадокс, който винаги я окуражава когато прави закуска сутрин, казвайки: „Браво мамо, добра работа”.

Семейството Джоли-Пит има булдог на име Джак и бавачки, едната от които говори на виетнамски език на Пакс, а другата на камбоджански на Мадокс.

Красавицата разказва и за историята, в която дъщеря й намерила мъртва птица и искала да я запази като домашен любимец, но Анджелина не й позволила.

Явно красивото семейство се забавлява много и най-голямото им щастие идва от дечицата им, при положение, че почти цялото интервю с Джоли се върти около тях.

Страхотните снимки на актрисата може да разгледате в галерията най-горе на страницата.