Напоследък се превърна в традиция да научаваме новините за звездите от техните профили в социалните мрежи. Май така е най-добре – получаваш инфото от първоизточника – без говорители и официални изказвания. Просто надникваш за малко в живота им зад червения килим.

И така, само преди два дни певицата Джесика Симпсън показа малкото си съкровище Максуел Дрю на широката общественост. Тя публикува снимка на дъщеря си в twitter. Малката ококорена топка е само на 8 седмици, но вече се радва на голям интерес от страна на феновете на мама.


А относно медийните изяви на Максуел Дрю – това не е първата такава. Когато тя беше още на четири седмици, списание People откупи правата за първите снимки на бебето за сумата от 800 хиляди долара. Максуел се появи на корицата на списанието, сгушена в обятията на мама.
Само преди няколко дни  Джесика пусна и своя снимка от разходка из квартала с бебока, на която ясно се вижда „маминото бреме”.



Певицата не крие, че се бори с килограмите, качени по време на бременността и то доста упорито. В последния месец стана ясно, че тя е новият говорител на известната американска организация за здравословен живот Weight Watchers. Надяваме се скоро да я видим във форма, радваща се на малкото съкровище!