Джесика Симпсън вече е милиардерка, след като модната й линия събра над 750 милиона долара.

Животът няма как да стане по-хубав за Джесика Симпсън. Американската певица, актриса и дизайнерка пусна първата си модна линия на пазара преди три години и от тогава до сега продажбите й са изчислени на близо 1 млрд.долара.

Освен това, тя от скоро е сгодена и има нов албум. Вярно е, че албумът й не бе приет много добре от критиците, но в крайна сметка, това едва ли  е голям проблем за нея, имайки предвид, че модната й линия е една от най-успелите в света и е първата, която е достигнала толкова големи печалби.

В понеделник, 6 декември 29-годишната хубавица се появи на корицата на списание Women's Wear Daily със заглавие : „ Джесика Симпсън: модната милиардерка” . В статията бе отбелязано, че нейната линия е донесла печалба от над 750 милиона долара и то продавана в магазини на по-ниски цени.

Изчислено е, че спортната и джинсова линия на Джесика би трябвало да донесат между 150 и 200 милиона долара в следващите две години.

Явно певицата има нюх за тези неща, при положение, че наскоро в колекцията й бяха включени обувки, рокли, бански, аксесоари, часовници и дори парфюми.

Въпреки, че Симпсън вече е сгодена за спортиста Ерик Джонсън от едно известно време, натоварената й кариера не й остава време да планира сватба: „ Ще се оженим, когато почувстваме, че сме готови. За сега се радваме на годежа си.”, сподели тя.