Безспорно се възхищаваме на красивите тела на майки, които имат зад гърба си две раждания и все още изглеждат като осемнайсетгодишни ученики. В нашата класация на едно от първите места поставяме Джесика Алба – разглеждаме отново снимките й от плажа (правени са в начало на април месец 2013 г.), и направо си я коронясваме на първото място – никакви стрии, без отпусната кожа и целулит. Но как е възможно това?

Снимка: JLP



Оказва се, че усилените тренировки и здравословният начин на живот, който води Джесика, не били достатъчни, за да изглежда зашеметяващо по бански. Актрисата от „Град на греха” направи шокиращи разкрития в интервю за онлайн изданието net-a-porte.

Снимка: JLP

След раждането на втората й дъщеря Хевън, Алба носила корсет – ден и нощ, в продължение на цели три месеца. Признава, че е било трудно, но си заслужавало:

„Беше брутално. Наистина не е за всеки.”

Снимка: GettyImages/Guliver Photos



В интервюто Джесика говори още за своя собствен бизнес – компанията The Honest Company, която е съсредоточена в продажбата на екопродукти. Миналия месец книгата, която издаде наскоро Алба – The Honest Life, достигна трето място в класацията на вестник “The New York Times” за бестселъри. Книгата разкрива другата страна на 31-годишната американка – не като звезда, а като обикновена майка, която споделя своите съвети за отглеждането на децата си.