Дженифър Лав Хюит ще бъде една много щастлива майка. В интервю пред сп. „Пийпъл” тя споделя, че се наслаждава на своята бременност във всеки един момент.

Снимка: JLP

Хюит за момента няма никакви сериозни оплаквания. Въпреки умората в краката, 34-годишната актриса всеки ден поддържа формата си с упражнения.

Дженифър Лав Хюит – сгодена и бременна >>

На събитие, посветено на деца останали без родители поради заболяване от рак, звездата сподели, че е загубила своята майка преди година и половина. Причината е била именно коварното заболяване. Хюит осъзнава, че е имала късмет, че не е загубила майка си като малка. Въпреки това шокът за звездата все още е силен и болезнен.

Продължава>>

 

 

„Винаги съм искала да бъда майка. Имах невероятни отношения с моята и съм готова да прехвърля на моето дете невероятната любов, с която майка ми ме дари”, каза Дженифър в интервю.

Дженифър Лав Хюит в гореща история за секс, пари и потайности >>

Снимка: JLP

Актрисата и годеникът й Брайън Халисей, с когото си партнират в сериала „Клиентски списък”, вече са започнали да обикалят бебешките магазини. Двойката споделя, че за момента са се съсредоточили върху бременността, а сватбата им ще се състои след раждането на детето.

Снимка: GettyImages/Guliver Photos