Няма по-добър момент да правиш дрехи за бременни от този, в който и ти самата очакваш първото си дете. Желанието да изглеждаш стилна и неповторима по време на бременността и възможността да направиш щастливи и красиви и останалите дами, подтиква Дженифър Лав Хюит да създаде първата си колекция дрехи, предназначени за бременни заедно с магазина Pea In The Pod – който е любим на актрисата.

Дженифър Лав Хюит – сгодена и бременна>>

„Беше облекчение за мен да отида в магазина и да осъзная, че мога да нося същите дрехи и дизайнери, които носех преди да забременея. А сега имам възможността да си сътруднича с бранда, за да създадем колекция, която другите майки могат да носят и да се чувстват чудесно в нея. Това прави този момент от моя живот дори още по-специален”, споделя Дженифър. Самата тя е рекламно лице на колекцията, която се казва L by Jennifer Love Hewitt.

 



Хюит и годеникът й Брайън Халисей очакват първото си дете, което трябва да се роди след месец. Двойката е заедно от началото на 2012 г., когато се запознават на снимачната площадка на сериала „Клиентски списък”.