Дженифър Анистън е супер! Поредното интервю на очарователната актриса затвърждава представите ни за нея и засилва желанието някога в този живот да се запознаем (тя да стане най-добрата ни приятелка, да пием заедно вино всеки ден и да си разменяме дрехите, по-скоро да носим нейните).



В новия брой на сп. The Hollywood Reporter актрисата говори за отсъствието й от номинираните за "Оскар" (което никак не я притеснява), за справянето с дислексията и гнева, за бившия си Брад Пит (като за последно), за годеника си Джъстин Теру и бъдещата сватба (която все още не е насрочена).

На поредния въпрос за отношенията й с Брад Пит, Анистън отговаря:

"Не се чуваме всеки ден, но и двамата искаме най-доброто за другия. Никой не е направил нищо лошо. Разбирате ли какво имам предвид? Просто понякога нещата се случват. Ще е чудесно, ако светът най-накрая спре с тези глупости, като от сапунена опера. Няма никаква интрига."



Очевидно актрисата отдавна е продължила напред и се радва на живота си днес, докато всички останали са фокусирани върху миналото й.

В настоящето й е Джъстин Теру, който, по думите на Анистън, я е спечелил с хумора си. "Той е човек, с когото е много лесно и приятно да прекарваш времето си. Чувства се много добре в кожата си. Когато се запознахме, за първи път се чувствах толкова комфортно с някого, към когото имам романтични чувства."

Цялото интервю на английски, както и още зашеметяващи снимки на Дженифър Анистън, ще намерите на сайта на списанието.