След четиригодишна връзка Джъстин Тимбърлейк и Джесика Биел официално обявиха, че се разделят.

Слухове, че любовта между двамата е приключиха плъзнаха, след като Джъстин Тимбърлейк заведе майка си на наградите „Оскар”, а Джесика Биел пристигна сама. Изглежда, че тази клюка не е била неоснователна, съобщава hellomagazine.com. Според официалните говорители на звездите между тях „няма лоши чувства” и решението им е взето по взаимно съгласие. „Време е и за двамата да продължат напред.” Поотделно.

В първоначалната информация, която изтече по случая, се казваше, че Джъстин е зарязал актрисата, вследствие на което тя била опустошена. Според актуалните новини около двойката обаче, Джесика изобщо не била разстроена. „Тя е много независима и горда жена. Джесика има и самостоятелна кариера, така че си е съвсем добре.”- казва близък на красивата брюнетка пред MSNBS.

Вестник “The Daily Mail” твърди, че пукнатините в отношенията между двамата проличали, когато Джесика спретнала изненадващо парти на Джъстин по случай 30-ия му рожден ден в началото на годината.Тогава Джъстин бил много засрамен от емоционалната реч, която приятелката му изнесла по случай празника. Той очевидно се чувствал много неудобно, докатоо пред всички гости Джесика припомнила първата им среща и се пошегувала с факта, че почти й се наложило да го преследва, за да излязат на среща.

Предисторията: Джъстин и Джесика си размениха телефоните след парти през 2007-а, но попзвездата не се обадила. След това, по един или друг начин, започна страстната им връзка. През лятото на 2008-а те бяха забелязани щастливи и влюбени в Рим, а после и на сватба на приятели. Самият Джъстин беше кум, а приятелите им предполагаха, че това може да е репетиция за тяхната сватба. Само че първите знаци, че тази любов може да не премине на по-сериозен етап, се случиха през 2009г., когато те се разделиха закратко.

После започнаха да се въртят и слухове, че Джъстин излиза с други жени, а неговите близки „отбелязаха”, че той се държи като свободен, а не като обвързан мъж. За всеки случай майката на певеца нескрито харесва Джесика Биел и дори беше заявила, че може би тя е жената на живота му.

Преди Биел, Джъстин беше гадже с Камерън Диас и разбира се, с Бритни Спиърс.

Джесика пък имаше връзка с Райън Рейнълдс и с актьора от „Фантастичната четворка” Крис Еванс.