ПРАВИЛА на играта за ЛюбоВин

Към играта за ЛюбоВин

Към конкурса "Обичам го, не го обичам" във форума

 

Като се завихрят едни февруарски, трифонзарезански и светивалентински купони, та почти цял месец. Ние сме на мнение, че всеки трябва да празнува това, което му харесва и, което му е на сърцето – може да отпразнува любовта с вино и виното с любов, може да празнува само любовта или само виното.

Каквото и да почитате и да отбелязвате през Малък Сечко, то не забравяйте да го направите с нашите игри. Подготвили сме ви цяло снаряжение от забавни, усмихващи любовни и пиянски моменти – точно както подобава на всички февруарски игри.

Разкажете своята история защо обичате своя любим или защо вече не го обичате, и я публикувайте в нашия форум. Не сме забравили и за тези от вас, които нямат половинки до себе си – те пък могат да споделят защо обичат или не празника Св. Валентин/Трифон Зарезан. Смело напред, защото ви очакват нашите награди-изненади – за най-емоционална, най-забавна история и най-поучителна история.

За тези, от вас пък, които не набират достатъчно смелост да разкажат своята история, но затова пък винаги са си мечтали да станат сценаристи – ето я и следващата изненада.

LadyZone представя българския игрален филм "ЛюбоВин". В главните роли: ЛюбоВин - млад, оптимист по рождение, обича любовта и виното, неженен.

Сценаристи сте вие, читателите на сайта LadyZone.bg, защото вие ще пишете неговата история в продължение на две седмици – от 7 февруари до 21 февруари. Пълните условия и правила - четете тук.

На 22 февруари пък ще разберете как завършва историята, а тогава ще се случи и още нещо много хубаво – на 13 от вас, чиито изречения са били избрани, ще подарим поощрителни награди - шоколадови бонбони и червено вино.

Снимка: Ива и Елена

вино

А един ще спечели уикенд за двама в бутиков хотел Ива&Елена в Пампорово.

Ива и Елена

Снимка: Ива и Елена

Готови ли сте да празнувате с нас?