Любимата русокоса актриса от малкия екран и голямата театрална сцена – Деси Бакърджиева, разказва за любовта, отдадеността на семейството и вдъхновението от работата пред списание GRAZIA.

Тя блести от корицата на юнския брой доказвайки за пореден път, че няма по-красива жена от щастливата жена. „Когато човек е наясно със себе си, а това е видно в поведението му, дори в начина на обличане, когато има своя специфичен чар, стил и самоуважение, той е красив“, споделя талантливата актриса. Макар че професията на Деси предполага голяма доза суетност, звездата от „Фамилията“ я замества с огромно количество самокритичност.

За ролята си в хитовия сериал актрисата споделя: „За мен всяка роля е свързана с много предизвикателства и трудности. Сладостта от професионална гледна точка е имено в това да ги преодолееш. Много ми се иска да играя роли с послание, каквато за мене е Диана. Много неща не харесвам в Диана, понякога ми се иска да я изоставя, да я нагрубя, защото е материалист с доста ограничено мислене и желания. Но аз обичам всичките си герои, без значение дали са лоши или постъпват глупаво“.

 

В новия брой на GRAZIA ще откриете още кои са най-добрите музикални фестивали, които да посетите това лято, къде е тайната на любовта между Чарлийз Терон и Шон Пен, какво се крие в гардероба на Кейт  Мос и още от най-актуалните светски и модни истории на сезона.

Юнският брой, разбира се, отделя голямо внимание и на най-малките – как Фондация „За нашите деца“ накара 34 сирийски деца да почувстват България като свой дом, и какви са грешките на родителите по отношение на здравето на техните деца.

Всичко това четете в новия брой на GRAZIA, който този месец е с втората книга на Силвия Дей „Отразена в теб”.