.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Дейвид Хаселхоф има две гаджета. И не се срамува от това

| преди 7 години
Дейвид Хаселхоф има две гаджета. И не се срамува от това
Дейвид Хаселхоф не е "готов" да се обвърже. Снимка: Bang!
Причината за това била, че той не бил готов да се обвърже

Причината за това била, че той не бил готов да се обвърже

Звездата от „Спасители на плажа”, който в продължение на 16 години (до 2007-а) беше женен за Памела Бах, а преди нея – за Катерин Хикланд (бракът им продължи 5 години от 1984 до 1989-а), сега има приятелка във Франция, а също и една в САЩ. Хаселхоф обаче не искада избира между тях, преди да е научил повече за себе си.

Той казва: „Имам приятелка в Париж, а също и в Сан Франциско, и двете са ми много скъпи. Но все още не съм готов да се обвързвам емоционално. Казвам им – „Имам нужда от време за себе си, искам да порасна и да открия кой съм, преди да мога да поема отговорност и да се грижа и за теб.”

Както и да е, Дейвид е признал, че жонглирането между двете жени едновременно не е толкова забавно, колкото изглежда на пръв поглед. Особено предвид факта, че славата му отнема всякаква възможност за криене.

Пред списание “Star” той казва: „Проблемът е, че нищо не е тайна. Те ме питат „Какво има тя, което нямам аз?”, а аз им отговарям „Тя има уикендите ми”, а после първата ме удря.”

И продължава: „Просто съм честен, така или иначе ще прочетат всичко и ревнуват, защото не съм честен човек. Отнасям се с тях с уважение, точно както искам да се отнасят и с мен.”

Толкова за порастването на мъжете. Пък били те и звезди.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пролетното почистване е?