Причината за това била, че той не бил готов да се обвърже

Звездата от „Спасители на плажа”, който в продължение на 16 години (до 2007-а) беше женен за Памела Бах, а преди нея – за Катерин Хикланд (бракът им продължи 5 години от 1984 до 1989-а), сега има приятелка във Франция, а също и една в САЩ. Хаселхоф обаче не искада избира между тях, преди да е научил повече за себе си.

Той казва: „Имам приятелка в Париж, а също и в Сан Франциско, и двете са ми много скъпи. Но все още не съм готов да се обвързвам емоционално. Казвам им – „Имам нужда от време за себе си, искам да порасна и да открия кой съм, преди да мога да поема отговорност и да се грижа и за теб.”

Както и да е, Дейвид е признал, че жонглирането между двете жени едновременно не е толкова забавно, колкото изглежда на пръв поглед. Особено предвид факта, че славата му отнема всякаква възможност за криене.

Пред списание “Star” той казва: „Проблемът е, че нищо не е тайна. Те ме питат „Какво има тя, което нямам аз?”, а аз им отговарям „Тя има уикендите ми”, а после първата ме удря.”

И продължава: „Просто съм честен, така или иначе ще прочетат всичко и ревнуват, защото не съм честен човек. Отнасям се с тях с уважение, точно както искам да се отнасят и с мен.”

Толкова за порастването на мъжете. Пък били те и звезди.