Точно в първия ден на юни VOYO поднесе поредната си изненада – този път за най-малките зрители. Специална секция в платформата за видео съдържание предлага най-доброто от анимационните, игралните филми и сериалите за деца.

„Прекрасният празник 1 юни е един хубав повод да предложим на децата ни наистина безкрайно забавление, и то с качествена продукция, създадена по световни стандарти”, коментира Дора Николова, мениджър тематични канали в BTV Media Group.

Над 20 хитови заглавия за деца вече са качени на Voyo.bg. Сред тях са „Уинкс: Мистерия от дълбините", „Тарзан”, „Овцата Шон”, „Легендата за Оз: Завръщането на Дороти”, „Островът на Ним”, сериалите „Рицарят Ръждивко”, „Пингвините от Мадагаскар” и „Костенурките Нинджа”.

Хубавите новини обаче не спират дотук – всяка събота ще има по едно ново детско заглавие. Предстоят „Плоди - полицейската кола”, „Уникс 3D: Вълшебно приключение”, „Принцът и демоните”, „Момчето с механичното сърце”, нови епизоди с Нинджите.

Най-малките зрители скоро ще имат възможността да гледат заглавия от каталога на водещия американски канал Nickelodeon и специалния live-канал Nick Junior, ориентиран към децата между 2 и 6 години.

Ако сред хаоса на работната седмица не сте успели да направите подарък за детето си на 1 юни, никога не е късно. Още повече, че от началото на юни абонатите на Voyo имат шанса да се възползват от промоцията на 6-месечния абонамент – 24 вместо 40 лв.