На вниманието на всички бъдещи мами, които очакват детето им да се появи на бял свят през април 2013 г. - разберете какъв ще бъде характерът им и какво бъдеще ги очаква във втората част от поредицата Децата, родени през април 2013 г.

8 АПРИЛ - ПОНЕДЕЛНИК - Отново ден, подвластен на Луната, но този път денят е носител на кармична разплата. И тук важи правилото детето само да си го е избрало, защото ако не е така, вибрация 8 не е подходяща за раждане със секцио. Съдбовният път е носител на емоции, на нетърпимост към критика и на работа в полза на хората, ето защо не съветвам родителите да избират сами деня за раждане на детето си.

9 АПРИЛ - ВТОРНИК - Денят е подвластен на Марс, но е комбиниран и с марсовата девятка, което превръща децата родени на тази дата в емоционални, амбициозни и агресивно-нападателни заради влиянието на Овена и неговия управител - огнената планета. Съдбовният им път изисква поставят ново начало, но ще трябва да ги научите на търпение, нещо невъзможно като задача.

10 АПРИЛ - СРЯДА - Денят е на Меркурий, носител е за родените днес деца на амбиция, желание да са винаги на върха, особено като представители на Овена. Ще говорят много, на моменти ще се опитват да налагат агресивно мнението си, за да бъде прието на всяка цена. Не липсва и инат. Съдбовният им път изисква да са добронамерени, търпеливи, но отново налага правилото да не правят непоискано добро.

11 АПРИЛ - ЧЕТВЪРТЪК - Въпреки че зодиакалния знак е Овен и денят е на Юпитер, децата, родени днес, ще са колебливи и неуверени, поради което трудно ще изберат вярната житейска посока. Имат задачата да работят неуморно върху себе си, ако искат да постигнат душевна хармония. Съдбовният им път изисква да общуват, но не бива да допускат до себе си хора, които ги използват.

12 АПРИЛ - ПЕТЪК - Денят е подвластен на Венера и дарява общителност на родените днес Овни, но с годините може да се окажат използвани като трамплин за постигане на нечии цели. Задачата им е да развият чувство за предпазливост и мнителност към всички, които ги ласкаят и ги наричат от първата среща свои приятели. Съдбовният им път изисква да борят трудностите в живота си сами.

13 АПРИЛ - СЪБОТА - Денят е на Сатурн, но числото 13 е поредното на кармична разплата. Децата, родени днес, трябва много внимателно да се вглеждат и да дават всеобхватна оценка на действията по Съдбовния път, а също така и да проявяват и много предпазливост към всяко ново и непознато начинание. Спазени ли са изискванията на съдбовното предупреждение, успехът в живота е гарантиран. Съдбовният им път изисква да изживеят по-голямата част от живота си извън България.

14 АПРИЛ - НЕДЕЛЯ - Денят е на Слънцето, а родените в Овен на този ден ще са променливи, но не трябва да бъдат подвластни на чужди съвети. Добре е да се вслушват повече в собствената си интуиция. Съдбовният път им отрежда стабилност и хармония в живота.