Децата на популярната актриса Гуинет Полтроу я смятат за известна певица.

 

Причините? Русокосата дама прекарала последната година, учейки се да свири на китара за най-новата си филмова роля

Актрисата, която вече има един Оскар и е омъжена за фронтмена на Coldplay Крис Мартин , казва че 6 годишнaтa й дъщеря Епъл и синът й Моусес (на 4), нямат никаква идея, че е филмова звезда и вместо това вярват, че тя е музикантът в семейството.

През последната година Гуинет отделила наистина много време, учейки се да свири на китара и упражнявайки вокалните си умения за ролята на певицата Кели Кентър и за филмa на име “Country Song” (трейлър към него на английски вижте тук).

Гуинет казва: “Децата ми не са ме виждали в никоя от ролите ми. Имам предвид – те знаят, че работя, но смятат, че съм певица, което е много смешно. Заради подготовката за ролята на Кентър, цяла година се упражнявам вкъщи, и те са решили, че това ми е работата.

Актрисата неотдавна имаше друго музикално изпълнение - в ТВ драмата "Glee". Тя признава, че никога не била чувала за нея, докато не й предложили да бъде гост-звезда - в ролята на заместник учителката Холи Холидей, но бързо била обсебена от шоуто.

Пред вестник “The Sun” тя споделя: „Бях много озадачена - „какво е Glee”? Живея като в пещера, а брат ми каза – „Направи го, сериалът е невероятен!” Вижте изпълнението на Гуинет  тук.

„Така започнах да го гледам и наистина много ми хареса. Оказах се на снимачната площадка.”

Междувременно, Гуинет живее със семейството си в Лондон и казва, че Епъл и Моусес много й помагат да стои здраво стъпила на земята. „Истинският живот е тогава, когато децата ти са на масата и се шегуват за размерите на задниците си, а ти се смееш – това му е най-хубавото на живота, общуването с близките ти и връзката ти с тях.”

Съгласни сме с нея.