Декември дойде, а това, както знаем е най-наситеният с празници месец за цялата година. Особено ако не се притеснявате да следвате различни от нашите традиции и обичате всеки повод за веселие, независимо дали е с български корени или не.

Затова ви предлагаме да отпразнувате една приятна холандскa традиция - 5-и декември е денят, в който холандците честват именният ден на един по-ранен вариант на иначе добре познатия ни дядо Коледа, който те наричат Синтерклаас, а верните му помощници  са джуджетата Зварте Пит.

Нестандартната покана за парти ще бъде придружена от раздаване на шоколадови букви и джинджифолови бисквитки, символ на щастието според северните веселяци.

Освен това – най-важното – музиката ще бъде подсигурена от Franky Rizardo – 22 годишен диджей от Холандия, българинът Kaloo и великолепното синтпоп дуо Monarchy. Последните можете да чуете тук.

На нас ни звучи като чудесен повод за една приятна вечер, допълнена от познат ни, но не съвсем мил и чудесен празник, посрещнат в по-нестандартна обстановка.

Партито е традиционно за списание DJ Mag и в този смисъл – отново ще се случи на необичайно за подобни събития място, този път в завод „Витоша”. Датата е 4 декември (събота), билетите са по 10 лева в предварителна продажба, в деня на партито цената ще е 20. Ценните хартийки ще откриете на обичайните места.

Партито се осъществява с подкрепата на Холандското посолство в България.