Цвете Тюлева е журналист, оптимист и пътешественик, изследващ вътрешния си и заобикалящия ни свят с най-детското любопитство.

Какво ново около теб напоследък?

Започнахме нов проект в BiT – сутрешно ТВ шоу, което водим с моя приятел и колега Павел Хаджиев. Не си падам много по широката публичност, но да съм в телевизора е нещо съвсем ново за мен, интересно и забавно е да се видя в тази роля. Иначе, в живота не съм добра актриса. (усмихва се)

Най-странното нещо, с което не се разделяш?

С вътрешното си чувство за справедливост и щастие. Също с цветни и съвсем ясни спомени, които датират от малко след двегодишната ми възраст. Помагат ми да запазя детето в себе си и да преминавам през сложни моменти в живота с лекота.

Личното ти удоволствие от LadyZone?

Разнообразен, лек, приятен за четене­ – женски сайт, в който и мъж би си прекарал добре. А като бонус, би разбрал в детайли много интересни аспекти от женския свят.

Статията, която обичаш най-много в LadyZone?

Всъщност, е преживяване, което няма да забравя. Бях част от екипа, който стартира сайта преди шест години и помня момента, в който се роди идеята за името "LadyZone". Беше някакъв абсолютен апотеоз на неспирните ни няколкоседмични срещи по въпроса… говорене, обсъждане и наддаване за всевъзможни имена и визии. Помня как се спряхме на комбинацията от шрифтове и цвета – стартирахме с лилаво. И от тогава сайтът е малко по-личен за мен, така че – в него харесвам всичко, което заедно с визията, има и дълбочина.

Впечатленията ти от LadyZone през годините?

Порасна красиво – по женски, с финес и мъдрост, стана по-интерактивен, но не загуби личната си връзка с женския ум и сърце, с енергията на нежния пол.  Натрупа опит и сега е още по-вълнуващо да се заровиш в него.

Какво би променила в сайта?

Бих дала думата на повече търсещи, умни и интересни жени, каквито в България има много. Иска ми се да виждам истински истории и примери от живота на българката, на пътуващата, модерната, решителната, емоционално интелигентната, но запазила връзката със своите емоции, култура и дух.

Какво искаш да намираш по-често в него?

Колкото цвят, толкова и съдържателност, както и повече истории от нашите географски ширини. Западният свят е твърде ухажван и без това, време е да започнем да ценим уникалността си там, където сме и такива, каквито сме. Имам пред себе си реален пример за това колко добре сме приемани ние като българи в Америка, а в собствената ни страна сякаш ни е интересно всичко извън нея. LadyZone може чудесно да срещне тези два свята. 

Твоето пожелание за 6-ия рождения ден на LadyZone?

Запазете цвета, непринудеността и любопитството си, и останете с отворени сетива за красотата и динамиката на всичко около нас!

Нарисувай ни празнична картичка!

Картичката е супер яка, много шарена, малко хаотична… и е музикална – задължително е като я отворите да потанцувате сякаш никой не ви гледа. А, според мен трябва да заснемете танца и да го публикувате на сайта. Представете си какъв кеф! (смее се)

Вижте празничните картички и пожелания за шестия рожден ден на LadyZone.bg на Джули Лепоева, Габриела Андреева, Рене Карабаш и Жени Ковачева!