Приятелят и бивш агент на поп звездата Бритни Спиърс - Джейсън Травик, упражнявал физическо насилие върху нея. Това признала самата певица в телефонен разговор с екс-съпруга си Джейсън Александър, разкри списание "Star".

Сайтът RadarOnline.com дори публикува аудио запис с откровенията на Бритни. Мениджърът й Лари Рудолф официално отрече информацията като заяви, че гласът изобщо не е на клиентката му. Той бе категоричен, че звездата ще съди двете издания, разпростанили слуха за домашното насилие.

На записа се чува как Александър пита Спиърс дали е вярна информацията за годежа й с Травик, на което певицата отговаря: "Това не е моят годеник!". След това бившата й половинка моли да му сподели повече подробности за връзката си и Спиърс ритрично пита: "Преди или след побоя?"

От продължението на разговора става ясно, че Александър знае, че поп звездата е ходила известно време с насинено око.

"Баща ми не иска той да се навърта около мен. Освен това има пушка и чака удобен момент, за да я използва срещу Джейсън", не крие гнева си Бритни.

Бившият й съпруг потвърди пред списание "Star", че записаният разговор е автентичен. И допълни, че певицата му доверила, че животът й се е превърнал в "кошмар".