Анджелина Джоли и Брад Пит планират сватба по коледните празници в лятната им къща във Франция. Това съобщават американските медии, позовавайки се на източници, близки до звездите. Преди това обаче двойката е подписала предбрачно споразумение от цели 101 страници, което урежда въпроса с огромното им състояние и отглеждането на деца в случай на развод.

Правилата в живота на Анджелина Джоли>>

В случай на раздяла между Брад и Анджелина, които отглеждат заедно 6 деца, актьорът ще задържи своите авоари, които възлизат на 110 милиона паунда. Същото ще се случи и с Анджи – нейните 90 милиона също са защитени при евентуален развод.

Анджелина Джоли с нова татуировка на арабски>>

 

В споразумението също е записано, че двамата родители ще имат равни попечителски права над децата, ако развръзката между тях се окаже раздяла.

 

Как изглежда Анджелина Джоли на път със семейството>>

Какви са другите подробности около сватбата – Бранджелина не могат легално да се оженят във Франция, защото не са жители на страната, затова звездната двойка планира церемония на Хаваите, след което – празненство във френската им резиденция Шато Миравал с много празнична украса и огнено шоу.

Как са се запознали най-известните звездни двойки>>