Снимка: Getty Images/ Guliver PhotosБраковете са хубаво нещо, но понякога не траят много дълго. Друг път пък направо бият рекордите за продължителност, особено в Холивуд, където се събират, разделят, събират…
Скарлет Йохансон и Райън РейнолдсСнимка: Getty Images/ Guliver Photos

Причината за раздялата? „След дълго и внимателно обмисляне заедно решихме да прекратим брака си. Започнахме връзката си с любов и по същия начин я прекратяваме.” гласи официалното изявление.  
Двамата се врекоха през септември 2008 след като бяха двойка около година. Преди Скарлет, Райън беше с Аланис Морисет. След развода пък, Йохансон имаше краткотрайна връзка с Шон Пен.  


Снимка: Getty Images/ Guliver PhotosБритни Спиърс и Джейсън Алън Александър


Бракът им продължи само 55 часа. Те се врекоха след бурна нощ в Лас Вегас. Не много след това бракът им беше анулиран, което би трябвало да значи, че никога не се е случвал. Следващата сериозна връзка на Бритни (с танцьора Кевин Федърлайн) също не продължи много дълго – само две години, но пък беше доста… бурна.

Кармен Електра и Денис Родман Снимка: Getty Images/ Guliver Photos

Двамата бяха семейство в продължение на… 9 дни. Кога? През ноември 1998.



Снимка: Getty Images/ Guliver PhotosДженифър Лопес и Крис Джуд


Този брак продължи само 4 месеца през 2001. В момента (и за щастие) Джен има щастлив брак с Марк Антъни.


Лиза Мари Пресли и Никълъс Кейдж
Снимка: Getty Images/ Guliver Photos

Този брак продължи 107 дни. След това Лиза каза: „Бясна съм, че така се получи, но да се женим беше грешка от самото начало!”

Снимка: Getty Images/ Guliver PhotosДрю Баримор и Том Грийн

Сладката актриса и колегата й бяха женени по-малко от 6 месеца.




Рене Зелуегър и Кени Чесни
Снимка: Getty Images/ Guliver Photos

Актрисата и кънтри певецът си спретнаха малка церемония на Карибите. Когато бракъ приключи, официалното изявление гласеше: „Липсата на комуникация по въпроса за целта на този брак още в началото е причината за анулирането му”