.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Колко хора гледат порно през служебните джаджи

Евгений Милов | преди 40 седмици
порно
Снимка: iStock

Служителите често получават от работодателите си мобилни джаджи, но доста от тях използват предоставената им техника (смартфон, таблет или лаптоп) за гледане на порно.

Резултатите от изследване на застрахователната компания "Insurance2go" във Великобритания сочат, че 4,5% от служителите (около 1,5 млн. души) гледат порнографско съдържание през мобилните устройства.

порно
Снимка: iStock

Около 2/3 от работниците получават служебни мобилни джаджи от работодателите си, но доста от тях ги използват и за да изпращат сексуални съобщения - 3,9% (около 1,3 млн. британци), около 2,3 млн. души ги ползват, за да кръшкат на партньора си.

Статистиката сочи още, че 15% от работниците използват служебната техника, за да си търсят нова работа, а 12% - за да си обновят CV-то.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пролетното почистване е?