Очарователна, сериозна и магнетична, Биляна Гавазова ни радва не само от телевизионния ефир, но и от корицата на юлския брой на списание  GRAZIA.  “Мисля, че зрителите имат нужда от позитивизъм“, казва водещата, която си партнира с Антон Хикемян в сутрешния блок на bTV – “Тази сутрин“.

Макар, че никога не е мечтала да работи в телевизията, Биляна споделя, че е лудо влюбена в малкия екран: „Телевизията за мен е голяма любов. Много пъти близките ми хора са казвали, че не са сигурни кое е на първо място за мен – работата или семейството. Но любимите ми хора винаги са поставени най-високо.“  Лице в лице с едни от най-обсъжданите личности в държавата, Биляна Гавазова знае как да стигне до всеки от събеседниците си и разказва пред изданието, че никога не би могла да си позволи да е неподготвена. „Когато се прибера, се опитвам да поспя за час - два и започвам да чета за другия ден. Всеки ден се опитвам да си открадна поне един час лично за мен.“


В новия брой на списанието ще откриете най-актуалните бюти и фешън тенденции за сезона, историята на Дейвид Ганди – мъжът мечта, какво представлява генетиката и как учителите от Teach For All се справят с един от най-сериозните проблеми – неравенството в образователната система.