Представете си, че не можете да докоснете нищо от света навън. Да подишате свежия въздух, да усетите слънцето на лицето си… или да целунете момчето, което харесвате.

Вълнуващата история "Всичко, всичко" е създадена по едноименния бестселър на Никола Юн и разказва трогателната любовна история на 18-годишната Мади – интелигентна, любопитна към света и притежаваща богато въображение. 

Момичето страда от рядко заболяване, което не й позволява да напусне пределите на своя херметически изолиран дом. Но нейният симпатичен съсед Оли няма да допусне болестта й да застане по между им.

Снимка: Всичко, всичко

Мади повече от всичко иска да се наслади на интригуващия външен свят и на обещанията, които само първата любов може да ни даде. Разделени от прозорците на къщата и контактуващи само чрез съобщения, между нея и Оли се създава силна връзка, което кара Мади да рискува всичко, за да бъдат заедно… дори и това да означава да загуби живота си. 

Режисьор и съсценаристна на филма е Стела Меги, а в ролите на Мади и Оли влизат Амандла Стенбърг ("Игрите на глада") и Ник Робинсън ("Джурасик свят"). Премиерата на "Всичко, всичко" в кината е на 14 юли 2017.