Кремена Оташлийска, която вече сме ви представяли, блесна в 53 ревюта само за един сезон - есен-зима 2013/2014. Младата българка покори подиумите на световните седмици на модата.

„Когато съм част от тези събития, ставам в 6 сутринта и се прибирам между 1-2 през нощта”, разказва за забързаното си ежедневие Креми. Тя представя модели на марки като Chanel, Elie Saab, Valentino и Louis Vuitton, което е повече от задължаващо и изисква високо ниво на професионализъм. „Старая се да представя по най-добрия начин дрехата, която нося, и си мисля как мога да стигна по-бързо до следващото шоу, защото понякога в един ден имам по 3 ревюта“, споделя моделът.


Нейната лична рецепта за успех като модел на световните подиуми е: „Говоря 4 езика с българския, никога не закъснявам за работа, справям се добре с комуникацията си с хората. Понякога трябва да съм на 15 кастинга на ден независимо в кой град съм, затова се старая да съм в добро настроение и работата да върви лесно и приятно.”

И докато тя е посланикът на България в градовете, които раждат последните модни тенденции, Великобритания откри своята нова Кейт Мос в лицето на Кара Делевин или поне така смята легендарният фотограф Марио Тестино.

Израснала в най-скъпия квартал на Лондон, заобиколена от висшето общество на Острова, Кара привлича вниманието не само на модния свят – тя влиза в най-близкия кръг от приятели на Риана и Рита Ора, а тийн звездата Джъстин Бийбър определено не крие възхищението си от русокосата бунтарка.

В априлския брой на "Grazia" освен историите на успеха на Кремена и Кара ще откриете и защо синът на Виктория и Дейвид – Ромео, ще се превърне в следващата модна икона от семейство Бекъм и какви са тайните на красотата на легендарната Наоми Кембъл.

В духа на броя посветен изцяло на последните фешън и бюти тенденции, лицето от корицата е Супер моделът на България за 2011 година – Симона Кръстева.