"Загадката на боговете" е последна книга от прочутата трилогия "Цикълът на боговете". Тя тръгва по книжарниците на 17 ноември.

Книгата
 
"Загадката на боговете" е нова, още по-апетитна порция философска фантастика от майстора на напрегнатото повествование Бернар Вербер. Време е за финала на божествената игра – богоубиецът ще бъде разкрит, преображенията на героите в тази книга са стремглави и непрестанно преминаваме от един свят в друг. Накрая всеки сам ще си отговори на въпроса – атеист ли е Вербер или политеист. Освен ако не е хенотеист!
 
Авторът

Бернар Вербер е роден през 1961 г. в Тулуза, Франция. През 1991 г. издава романа "Мравките", с който придобива световна известност. Според редица
авторитетни класации Вербер е най-четеният писател във Франция. Книгите му са преведени на 30 езика и са издадени в 15 милиона екземпляра. Стилът на френския писател е уникална сплав от различни жанрове, но залага най-вече на сагата, научната фантастика и философския материал. Вербер е автор и на оригиналната трилогия "Танатонавтите", "Империята на ангелите" и "Ние, боговете", както и на редица експериментални четива.

По книжарниците от 17 ноември
От ИК „Colibri”, превод: Венелин Пройков,
стр. 432, цена: 20 лв.