.
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

"Загадката на боговете“ – философска фантастика от майстора на напрегнатото повествование Бернар Вербер

LadyZone.bg | преди 3 години
Загадката на боговете
Последна книга от прочутата трилогия „Цикълът на боговете“ излиза от печат на 17 ноември

"Загадката на боговете" е последна книга от прочутата трилогия "Цикълът на боговете". Тя тръгва по книжарниците на 17 ноември.

Книгата
 
"Загадката на боговете" е нова, още по-апетитна порция философска фантастика от майстора на напрегнатото повествование Бернар Вербер. Време е за финала на божествената игра – богоубиецът ще бъде разкрит, преображенията на героите в тази книга са стремглави и непрестанно преминаваме от един свят в друг. Накрая всеки сам ще си отговори на въпроса – атеист ли е Вербер или политеист. Освен ако не е хенотеист!
 
Авторът

Бернар Вербер е роден през 1961 г. в Тулуза, Франция. През 1991 г. издава романа "Мравките", с който придобива световна известност. Според редица
авторитетни класации Вербер е най-четеният писател във Франция. Книгите му са преведени на 30 езика и са издадени в 15 милиона екземпляра. Стилът на френския писател е уникална сплав от различни жанрове, но залага най-вече на сагата, научната фантастика и философския материал. Вербер е автор и на оригиналната трилогия "Танатонавтите", "Империята на ангелите" и "Ние, боговете", както и на редица експериментални четива.

По книжарниците от 17 ноември
От ИК „Colibri”, превод: Венелин Пройков,
стр. 432, цена: 20 лв.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пролетното почистване е?