Ако обичате песните и забавите с децата, няма да пропуснете шанса да покажете певческите си дарби и тези на детето си - на едно сладко караоке. Поводът? Премиерата на “Гномео и Жулиета 3D”.

Какво означава това? Накратко, всички деца и родители, които няма какво да правят в петъчния късен следобед (25.02, а часът е 17:00.), могат спокойно да се включат в една интересна и различна забава, включваща много песни и интересна програма.

Водещ на шоуто ще бъде Иван Матев (познат като Супер Любо), а сред другите участници (освен вас, разбира се) ще бъдат Ива Дойчинова с дъщерите си, Лара Береану с дъщеря й Бернарда, дъщерята на Ива Екимова - Дара и Ани от „Антибиотика, както и водещата Радост Драганова и дъщеря й Изабела.

На караокето „Гномео и Жулиета“ вие също ще можете да изпеете в дует с детето си любовни български и чужди хитове, наред с гореизброените известни лица и техните мъници. За смелчагите ще има специални награди.

След веселбата, която ще бъде до билетния център, всички ще се отправят към кинозалата на Cinema City (молът, в който ще се случи караокето е онзи на бул. "Стамболийски") от 18,30 часа, за да се наслаждават на новата анимация „Гномео и Жулиета 3 D”.

Поводът за всичко това е премиерата на „Гномео и Жулиета” - сладка пародия на прословутата и трагична шекспировата любовна история. Само че, в този случай нещастно влюбените са две градински джуджета. В оригиналната версия анимацията е озвучена с гласовете на Емили Блънт и Джеймс Макавой, Майкъл Кейн, Джейсън Стейтъм, Маги Смит, Ози Озбърн и други.

Режисьор пък е Кели Асбъри („Шрек 2“).