.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Втори въпрос за играта с награди - „Виртуозите на Миланската скала”

| преди 1 година
Виртуози

Има ли сред вас любители на класическата музика? В нашата игра  „Виртуозите на Миланската скала” ще ви подарим 3 двойни покани за концерта на 27 март 2017 г, от 20:00 часа, в Зала 1 на НДК. 

Подаряваме ви билети за „Виртуозите на Миланската скала”Участвайте в играта и спечелете 3 двойни покани за концерт

ВТОРИ ВЪПРОС

На коя дата ще се проведе концертът на Миланската скала?

Трима от вас, отговорили правилно на въпросите в коментар под съответната статия, и избрани след томбола, ще получат двойни покани за събитието на 27 март в НДК, Зала 1.

линия

Фантастичните музиканти от оркестъра на Миланската скала, създаден през 1778 година, представят неповторимия си, изискан музикален стил от поколение на поколение в най-реномираните световни оперни театри като Ла Скала, виенската Музикферайн, операта в Рига, Театро Гранде Петручели и много други, а през март идват и в София. Виртуозите имат над 200 концерта годишно, част от които с благотворителна дейност, други - с образователна цел - да популяризират класическата музика сред младите хора. 

линия

Запознайте се с общите условия на играта ТУК.

линия

Печеливш от втори въпрос на играта е Анита Тодорова.
Честито!

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пролетното почистване е?