Всички почитатели на Рут Колева са поканени на почти коледен концерт - на 25 декември в 22:00 часа, когато ще могат да се потопят в магичната атмосфера на музиката подготвена специално за случая.

Тематични коледни композиции, различна обстановка и вълшебно усещане от споделения празник ще са запазеният знак на събитието.

Музиката ще е качествен соул за душата, поднесен с много любов и изпълнен безкомпромисно от самата Рут Колева и нейния бенд в състав: Филип Александров (клавишни), Теодор Иванов (барабани), Елена Ангелова (перкусии), Симеон Петрунов (бас), Ралица Николова и Волен Милчев (беквокали), Денис Попстоев (саксофон).

Специални гости на коледното музикално вълшебство ще бъдат Криста и Рейчъл Роу, с които Рут забърква приятни изненади за празника. Едно от изпълненията им ще е известната коледна песен от 50-те години на XX век – „Santa Baby“, която към днешна дата има десетки версии, интерпретирани от едни от най-големите имена на световната сцена. Освен нея, трите дами подготвят и още няколко музикални коледни подаръка, които ще изпълнят заедно.


Билетите вече са в предварителна продажба в мрежата на Eventim на цена от 10 лв. На 25 декември на място - входът ще бъде 15 лева.

25 декември, 22:00 часа, Sofia Live Club.