Ако сте от онези симпатични хора, които всеки понеделник си казват "Ох, пак ли?", ние имаме предложение за чудесно и наистина ралично начало на поне една от седмиците този септември.

Ще започнем от далеч - предложението е за вечерните часове (все пак не искаме да пропускате работа), а мястото отдавна е известно на хората, които биха се изкушили да го посетят.

Без повече увъртане - Manu Chao на живо в София, мястото на срещата е зала "Фестивална", а денят - 16 септември (да, именно понеделник).

Това разбира се не е първият път, когато симпатичният изпълнител ще ни изпее и изсвири приятния си репертоар - смес от Ska, Reggae, Punk, латинска музика, салса или неподправени рок химни, но пък сме убедени, че ако вече сте присъствали веднъж, ще ви се иска да ви се случи пак.

Защото на концертите му групата и публиката са едно цяло. В продължение на над два часа границите падат, различията и грижите отстъпват и остават само музиката и  страхотното настроение, съпроводени от смесицата между френски, испански и английски, с които Manu е по някакъв свой си начин уникален.

Manu Chao ще е придружаван от китариста Madjid, Philippe Teboul e на барабаните, a  басист e Gambeat - всичките - дългогодишни приятели на Manu от групите Radio Bemba и Mano Negra.

В сетлистовете на четворката присъстват както легендарни парчета на гореспоменатите групи, така и нови, никога незаписвани и неиздавани песни.

 

Manu Chao е сред най-влиятелните съвременни музиканти, обичан от хиляди фенове на пет континента също и заради социалната си ангажираност, креативността си и таланта да създава уникална музика.

Шоуто му в София ще подгравят Миленита & Funky Miracle.

Броят билети, които са пуснати в продажба, е ограничен до 3000. Цената им на предварителна продажба, както и на място в деня на събитието е 50 лв.