Остава по-малко от седмица до първото гостуване на "Bob Moses" в София на 18 юли, когато канадското електронно дуо ще представи песни от предстоящия си албум в ролята на гост и хедлайнер на новия клубен формат на Любо Урсини – "TAKEOVER LIVE" в Room 2 на "Yalta Club".  

Тази година "Bob Moses" се завърна с чисто нов сингъл "Heaven Only Knows" и анонс за цял албум, който излиза през есента и ще има своеобразна предпремиера на живо по време на първия "TAKEOVER LIVE". Гостуването е едно от малцината европейски участия в календара на електронното дуо, което ще свири само в Истанбул и София, преди да отлети за гиг на испанския музикален фестивал "Benicàssim". Концертът на "Bob Moses" в София е истинска генерална репетиция за голямото северноамериканско турне "Battle Lines" със специалното участие на Mansionair, което започва през есента. 

Освен новите си парчета, спечелилото награда Грами канадско дуо на Tom Howie и Jimmy Vallance ще представи най-големите си хитове от предишните си издания и суперуспешния дебютен албум "Days Gone By" от 2015 г. – "Tearing Me Up", "All I Want", "Like It or Not", "Talk", "Winter’s Song" и "Too Much is Never Enough". 

Хипнотичната любовна музика на Bob Moses е най-подходящият старт за нов формат, посветена само и единствено на чувственото изживяване с емоционална електроника. TAKEOVER LIVE е естествено продължение на едноименната концепция на Любо Урсини за дълги диджей сетове в интимната индустриална атмосфера, която поставя музиката с определено послание на първо място. 

Седмичното събитие е замислено като вечерен ивент след края на работния ден, който се възползва не само от дискретния мрак на Room 2, но и от обновената лятна градина пред клуба – идеално място за коктейли и лек разговор преди гига на канадското дуо в залата на TAKEOVER. Диджей сетовете за вечерта на 18 юли са на Любо Урсини.  

Билети за TAKEOVER LIVE: BOB MOSES се предлагат само на входа на клуба в деня на партито срещу 20 лева. На 18 юли YALTA CLUB предлага Discount Guestlist. Всеки, попаднал в този списък, получава 50% отстъпка от цената на входа. За да бъдете включени в Discount Guestlist, трябва да изпратите имената си до 24 часа преди партито на [email protected].