В случай, че сте изпуснали предните две гостувания на Prodigy у нас (на Spirit of Burgas през 2010г. и после - само преди месец), имате шанса точно в началото на учебната година да се явите на поправителен, при това - в значително подобрен вариант.

Защото на 15 септември крепостта "Калемегдан" в Белград ще приюти тазгодишното издание на "Warrior’s Dance Festival". Както може би и сами се досещате, фестът е кръстен на едноименното парче от албума "Invaders Must Die" (2009г.) и предните му две издания бяха с един брой екзотична и втора, доста приятна локации - "Makuhari Messe", Токио (2009г.) и "Milton Keynes Dowl", Великобритания (2010г.).

Тази година "Warrior’s Dance Festival" е вече в Източна Европа и ще се вихри на три сцени - "Warrior’s Stage", "Invaders Stage", "Take Me To The Hospital Stage".

Освен The Prodigy, на феста ще имате шанса да чуете и едно от най-нашумелите имена в дъбстепа - Skrillex (повече за него - прочетете тук). Но също и британското дръменбейс дуо Chase & Status - едно от най-чаканите и адекватни имена в програмата натазгодишния Spirit, които не бихме имали нищо против да чуем и видим отново - освен актуална музика, те предлагат наистина наелектризиращо музикално шоу, придружено от барната мултимедия - комбинация, която провокира много танци.

В Белград ще са и кралят на дъбстепа Caspa, Zane Lowe – известен също и като радиоводещ, Feed Me и естетсвено - местните герои - сръбските банди - Goblini, Ritam Nereda (които ни бяха горещо препоръчани от удивително разговорливия и възпитан сръбски таксиметров шофьор в една от вечерите на EXIT), DreDDup, Eyesburn, Hyper, Petrol и хърватите LolloBrigida.

Билетите, настаняването в съседската столица и транспортът до Белград можете да си организирате и от тук.