Пригответе се за незабравимо парти в компанията на три изключителни дами, които чрез своето творчество и сила ще превърнат една обикновена четвъртък вечер в нещо по-специално. 

В новото издание на Jukebox (днес - 4 февруари от 22:00 ч.) три нежни създания застават зад пулта на Carrusel Club, за да изпълнят нощта с положителна енергия, мелодичност и много стил.

Говорим за триото Ивета Димитрова, Пламена Гиргинова и...  Ирмена Чичикова, която е специален гост за вечерта. 

Повод тазседмичното издание, Ирмена е подготвила страхотен сет с любимите й денс парчета и ще бъде подкрепена от две изумителни дами, които са част от официалния Jukebox DJ Crew: Пламена Гиргинова (Paci Pac) и Ивета Димитрова.

Снимка: Facebook

Очертава се вълнуваща вечер, когато Ирмена Чичикова - актриса, модел и дизайнер, ще влезе в нова роля. Талантът, чувството й за хумор, въображението и добрият музикален вкус я доведоха, по естествен път, до диджейския пулт, където тя ще изпробва за първи път какво е да забавляваш хората... с музика. Парчето, което слушате е сред избраните от Ирмена заглавия. 

За да станете част от Jukebox 2 е необходимо само да заявите любимо парче на стената на събитието във Facebook, за да бъде включено в DJ сета за вечерта. Входът е 5 лева, стартът – след 22 часа.