Повод петия рожден ден на LadyZone, издателство Егмонт ще зарадва 4 от вас, които се включат в нашата игра с подарък - едно завладяващо и романтично четиво.
Отговорете на въпроса Коя от изброените книги бихте искали да прочетете и тя може да бъде ваша.

Изберете от:

Този мъж
Младата интериорна дизайнерка Ава О‘Ший отива на среща за интервю в Имението с неговия собственик – Джеси Уорд. Тя очаква да срещне костюмиран, успял мъж с наднормено тегло и нищо в това, което вижда при пристигането си, не я навежда на други мисли.

Снимка: Егмонт



Между дявола и желанието

Дамите не спират да обсъждат възхитителния, порочен Джак Доджър – някогашен крадлив уличен разбойник, сега богат собственик на най-прочутия лондонски клуб за джентълмени. Оливия, херцогиня на Ловингдън, никога не би се обвързала с такъв мошеник. Когато Джак е обявен за единствен наследник на имотите на покойния херцог, красивата, благовъзпитана дама е бясна. Но хладното презрение на Оливия не може да пребори опасния чар на Джак.

Опитомени
Когато се запознах с Ди разбрах веднага, че тя е специална. Когато тя се запозна с мен, ме възприе като всичко друго, но не и специален. Отне ми известно време да я убедя, че не е права. Оказа се, че съм способен да измислям убедителни аргументи. Може би се досещате накъде отива тази история, но най-добрата част не е нейният край. Най-добрата част е как се озовахме там.

Прокълната нощ
През целия си живот Ашлин Дароу е тормозена от гласове от миналото. За да сложи край на този кошмар, тя заминава за Будапеща, търсейки помощ от мъж, за когото се твърди, че има свръхестествени способности. Това, което Ашли не знае, е, че ще попадне в ръцете на Мадокс, опасен непознат - мъж в капана на собствениия си ад.

Споделете своя отговор като коментар към тази статия. В края на месец ноември ще изтеглим щастливците, които ще получат избраното от тях заглавие.