Маги, Рокси и Калина - мацките току-що са завършили университета и животът започва да ги притиска. Навикът за пазаруване в мола в понеделник сутрин постепенно става мираж за всички освен за Рокси, а една неочаквана бременност наистина успява да преобърне представите на Калина за това колко е лесно да се вземат решения. Обърканата Маги често преспива с мъже на случен принцип, докато не взема кардинално решение за промяна. И всичко това в София, в добре познатите ни барове и любими заведения за хранене.

Това е основата на първия безплатен български чиклит, който от няколко седмици очаква своите читатели и най-вече читателки на radostna.com. Книгата има ограничен печатен тираж, а разпространението и онлайн не изисква регистрации и заплащане и е достъпно за iphone, Android & Kindle, както и на самия сайт, получил името си от творческия псевдоним на автора – Радостина Савова.

Дипломиран арабист и книгоиздател, Радостина активно се занимава с маркетинг и реклама. Истински фен на чиклит романите, през 2009-a тя започва да пише своята книга и 5 години по-късно я завършва. Нищо не може да помрачи безграничния ѝ оптимизъм, а доказателство за това са историите на Маги, Калина и Рокси, разказни в "След 22".

"Героите се развиха сами, нямаше нужда да присъствам вътре или да разказвам моята история“, споделя Радостна и допълва, че "След 22" е началото на проекта, който скоро ще развие с нови попълнения и развитие, благодарение на подкрепата на партньори и приятели.