Животът на шестима млади московчани - Наташа, Вадим, Юля, Марк, Игор и Лера, ще се преобърне на 180 градуса. Причината за това се нарича Саша - самотна майка от Перм, която изкарва прехраната си с танци в нощен клуб. След инцидент на рождения ден на местен военен, Саша изпраща детето при баба си, а тя отива на гости на приятелка в Москва, с която навремето са танцували в Балшой театър. И там става неочакваното...

Повдигаме завесата към новия сериал „Секс по руски”, който ще се излъчва на voyo.bg от 19 юни съвсем леко. Но понеже сте ни приятелки ще издадем и още малко - Саша ще се окаже в епицентъра на преплитащи се една в друга истории за изневяра, тайни и интриги. Много истини за любовта и секса, доверието и цената на луксозния начин на живот ще бъдат разкрити в този сериал. Всички теми са неща от живота на всяка една от нас. „Секс по руски" просто ги събира на едно място и ги показва. Сериал, с който да отдъхнеш с купа пуканки на дивана, но всъщност едно символично сваляне на маските и показване на тъмните страни от живота на млади жени, живеещи подвластни на емоциите и желанията си.

Да си признаем - всяка от нас има малки тайни, които се опитва да държи далеч от будната си съвест. Заключваме страстите си зад дебели врати, крием ключа, обаче... Точно тези тайни са толкова сладки! Те просто са част от нас, от женското ни начало. И може би нямаше да бъдем толкова всеотдайни майки и доверени съпруги, ако не бяха малките ни прегрешения и вълнуващите ни нощни фантазии. 

Кои са героите от сериала? >>>

Наташа
35-годишна майка, която след бремеността има проблем с наднорменото тегло. Тя страда от усещането, че вече не изглежда достатъчно апетитно за половинката си. Обожава да си похапва, особено сладкиши. Интимният живот със съпруга й не върви и тя отчаяно се опитва да промени себе си, за да спаси брака си. Наташа е спокойна и вярна жена, която ще направи всичко, за да защити своето. В ролята: Мария Шумакова.

Вадим
Високопоставен чиновник, който живее със съпругата си Наташа, от която има две деца, но в същото време се поддържа интимни взаимоотношения с с друга по-млада и красива жена. Въпреки тайната си връзка, той не оставя семейството си. Вадим ще се забърка в страшно напрегнати ситуации, на косъм да бъде заловен за измените си от съпругата си, но умело успява да излезе винаги от положение. Вадим обича парите и властта и това ще му докара куп неприятности. В ролята: Роман Маякин.

Юля
Юля е млада и ослепително красива жена, която държи на външния си вид и има изискани привички. Израснала е в семейство на богати родители и е свикнала да живее сред най-доброто и да има всички. Баща й е собственик на търговски център, а тя самата има изключителен афинитет към модата. На Юля й предстои сватба, а фикс идеята й е да има дете от бъдещият и съпруг, който работи за баща й като мениджър на търговския център.
В ролята: Анастасия Меськова

Марк
Марк изглежда уморен от предсватбената треска на съпругата си, а думата „овулация” кънти в главата му и се чува доста по-често от собственото му име. Марк не е достатъчно смел и често премълчава това, което мисли. Подтиснат е от властния баща на съпругата си и има усещането, че не може да диша в тази семейна среда.
В ролята: Антон Денисенко

Игор
Предприемач, който е построил бизнесите си въз основа на „рушвети”. Държи нощен клуб. Обича да се забавлява с алкохол и леки жени. На пръв поглед героят му ще напомня на зрителите много повече на злoдей, но на по-късен етап ще се окаже, че w сравнение с другите, той ще бъде по-добрият вариант. Игор счита, че е по-лесно да живее, криейки душевността си зад маската на циник и може би ще бъде най-противоречивият характер в сериала. В ролята: Никита Панфилов.

Лера
Чаровна блондинка, която използва секса като средство за постигане на целите си. През по-младите си години Лера е балерина в Балшой театър за едно с приятелката си Саша. Лера се среща тайно със съпруга на Наташа – Вадим, като той плаща наема на апартамента й, както й купува скъпи бижута и кола. Зрителят ще бъде до последно в чудене дали това е основното, което кара младата Лера да има връзка с женен мъж или тя наистина е влюбена. В ролята: Лукерья Ильяшенко.

Първият сезон на сериала ще бъде достъпен за потребителите на VOYO от 19 юни, а само седмица по-късно – от 26 юни, започва вторият сезон.