.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Роза Вулф е "фотодетектив", документиращ градския живот

Евгений Милов | преди 38 седмици
Instagram/Roza Vulf
Снимка: Instagram/Roza Vulf
Фотографката улавя вълнуващи ежедневни сюжети и моменти от света

Литванската фотографка Роза Вулф е истински фотодетектив, който с камера в ръка документира по ярко кинематографичен начин градския живот. Самоуката фотографка посвещава последните 7 години от живота си, за да усъвършенства майсторството си до такава степен, че да попадне в полезрението ни.

Днес намираща се в италианската столица Рим, Роза не спира да си играе със светлината, цветове и композициите, които градската среда непрекъснато предлага, за да улови моменти, в които детайлите са по-интересни от цялостната визия на кадъра.

Любимо мото на Вулф е цитат от легендарния нюйоркски стрийт фотограф Кари Виногранд: "Когато снимам, виждам живота… Нямам снимки в главата си". Убедете се от следващите фотоси, както и повече в сайта й:

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пролетното почистване е?